Onze Service

Geluid

TS SOUNDS bezorgt je waanzinnig geluid op elk soort event met zijn professionele geluidkasten van HK Audio kunnen wij meer dan 1500 pers. versterken. Wij werken ook met professionele bedraade & draadloze Shure microfoons voor een warme en heldere geluidsweergave bij onze vaste en diverse artiesten....Ook doen wij bands zoals HFM&H Band , de oudere Never To Late

Springkastelen

alle prijzen zijn exclusief 21% btw

En voor de kleinere onder ons hebben we ook een groot assortiment met tal van verschillende springkastelen: een standaart springkasteel kan je al bij ons bekomen vanaf. 120€ per dag en 2de dag aan -40% of voor de grotere onder ons geef je binnenkort een dartstornooi of gewoon een prive feestje ? dan hebben we ook nog onze opblaasbare darts in de aanbieding aan een spot prijs van 80€ per dag!

Lichtshows

Om de juiste sfeer te creëren kan een goeie belichting niet ontbreken ! TS SOUNDS verzorgt ook op jouw feest of evenement je feestverlichting.

Wil je feestverlichting met dat net ietsjes meer, zoals lasers gecombineerd met een rookmachine ? Wij zorgen voor technische ondersteuning ter plaatse. Zo kan jij ten volle genieten van jouw feestje!

Karaoke


Ook voor de mensen met een artistiek gevoel vanbinnen hebben we ook nog onze karaoke in de aanbieding met professionele microfoons van Shure en Speakers van HK Audio.

Bij TS Sounds beschikken wij over meer dan 52.000 nummers in onze lijst. Waardoor wij bijna alle nummers kunnen aanbieden. Je kan de karaoke-systemen ook afhalen maar je kan deze ook boeken met technieker bij.

www.tssounds.be

DJ - TECHNIEK - LICHTSHOWS - VERHUUR

unsplash