Entertainment 

Dave Calbo

Glenn Robins 

Andy Live

Herbert Verhaeghe

Frederik De Loor

Showduo Kevin & Romina

Christina Loreena 

Maestro & Van Praag

Bart Van Genth

Henk Damen

Ruud Verhelst 

Peter Rammeloo

Jurgen Dilano

Over Ons 

TS Sounds - Entertainment  is, met 8 jaar ervaring, de perfecte partner voor het volledig uitwerken van uw corporate event, personeelsfeest, klantenfeest, incentive, teambuilding, product launch, etc. van A tot Z, zowel in binnen- als buitenland.


TS Sounds Entertainment is een full service evenementenbureau. Dat wil zeggen dat wij het volledige event van A tot Z voor u opvolgen. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige voor onze rekening.


Alles begint bij een gesprek over het soort evenement, wat uw wensen zijn en het budget dat u vooropstelt. We luisteren zorgvuldig naar u en streven ernaar om in functie van uw budget de beste oplossingen aan te reiken om er telkens weer een geslaagd event van te maken. Samen met u zetten we de puntjes op de i. Op de dag van uw evenement coördineren wij alles van opbouw t/m afbouw. We verzorgen uw evenement tot inde puntjes en bieden een feilloze, kwalitatieve en flexibele organisatie. U hoeft zich geen zorgen te maken, u hebt meer tijd over voor uw gasten en kunt zelf ook echt genieten van het event.

Teruggave

Teruggave Voowaarden

Terugbetaling van de gevraagde entertainment kan enkel bij min 30 dagen op voorhand van het event of bij sterfgeval .

Uw contactpersoon

Zaakvoerder TS Sounds

Senave Telly

Gsm : +32 484/53.31.62

E-mail : info@tssounds.be

Website : www.tssounds.be 

Boek hier uw entertainment !

 
 
 
 
 
Ja
Nee